Conrads klassiske julebuffet 2020
Forret:
-Marinerede sild med karrysalat og kapers
-Karrysild med rødløg og tomat
-Paneret fiskefilet med remoulade og citron (*)
-Bagt laks med soya marineret tigerrejer på salat
-½ æg med mayonnaise og stenbiderrogn
-Rejesalat med asparges og ristet croutons
Hovedret:
-Hønsesalat med ananas og bacontern
-Klassisk sylte med rødbeder og rørt sennep
-Frikadeller med kold persillesauce og spinatsalat(*)
-Koldt røget landskinke med grønkål salat
-Orange marineret svinekam med syltede rødkål og svesker
-Julemedister med æble og timian samt cremet spidskål(*)
-Skiver af kalveculotte med peberrod og pickles
-Cremet flødekartofler med porre og gulerødder(*)
Dessert:
-Brie og gorgonzola med kiks, peberfrugt og oliven
-Brownie med chokolademousse
-Ris a la mande med mandelflager og kirsebærsauce
Pris pr. couvert kr. 325,-
Der serveres rugbrød og baguette til buffeten
(*) Retten kan lunes i egen ovn efter vores anvisning
Conrads alternative julebuffet 2020
Forret:
-Cocktail af håndpillede rejer med limegele
-Torsk med sprøde majsflager på bulgur
-Vafler med koldrøget laks og rygeostecreme
-Stegt sild med dildkartofler og sukkerskud
-Mini æggekage med bacon og purløg
-Bruschetta med lomo og brie de meaux
Hovedret:
-Kold jule Porchetta med kanel og persille
-Panini med pulled and og aioli
-Andebryst anrettet på appelsinsalat med peanuts
-Skiver af røget svinemørbrad med tranebær og grønne tomater
-Helstegt svinekam marineret i mjød og appelsin*
-Gratinerede kartofler med løg og urter*
-Cremet svampesauce **
-Spidskål med cherrytomater og feta
-Rødkålssalat med svesker
-Cremet agurkesalat med mandler
Dessert:
-Citrontærte med brændt marengs
-vanilje panna cotta på pandekage
-Brownie med chokolademousse
-Mini ris a la mande med kirsebærgele
-Cheesecake med rom og mandarin
Pris pr. kuvert kr. 398,-
-Der serveres baguette til buffeten.
** lunes under omrøring