Steffen Conradsen byder velkommen i sine selskabslokaler og til vores kunder i EAT AT HOME
Steffen Conradsen er uddannet kok hos Christian 8. i Silkeborg, flyttede til Fyn i 2002 og arbejdede her som kok på Munkebo Kro.
Efter at Munkebo Kro blev ”Årets restaurant” i 2004, var det tid for nye udfordringer som selvstændig, og startede derfor Birk & Conrad Selskabsrestaurant.
Konceptet er Selskabsrestaurant med gastronomi af høj klasse, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Dette gælder også levering af mad ud af huset i både Birk & Conrad og EAT AT HOME
Steffen Conradsen har deltaget i mange konkurrencer og opnået en del adwards bl.a.:
Guld ved DM for kokkeelever 1998,
Sølv ved NM 1999,
Sølv ved DM i dessert 2002,
Sølv ved DM for kokke 2004,
Guld ved DM i sandwich 2007.