Julebuffet2018

Conrads klassiske julebuffet 2019

Forret:

-Marinerede sild med karrysalat og kapers

-Karrysild med rødløg og tomat

-Paneret fiskefilet med remoulade og citron (*)

-Bagt laks med soya marineret tigerrejer på salat

-½ æg med mayonnaise og stenbiderrogn

-Rejesalat med asparges og ristet croutons


Hovedret:

-Hønsesalat med ananas og bacontern

-Klassisk sylte med rødbeder og rørt sennep

-Frikadeller med kold persillesauce og spinatsalat(*)

-Koldt røget landskinke med grønkål salat

-Orange marineret svinekam med syltede rødkål og svesker

-Julemedister med æble og timian samt cremet spidskål(*)

-Skiver af kalveculotte med peberrod og pickles

-Cremet flødekartofler med porre og gulerødder(*)


Dessert:

-Brie og gorgonzola med kiks, peberfrugt og oliven

-Brownie med chokolademousse

-Ris a la mande med mandelflager og kirsebærsauce


Pris pr. couvert kr. 325,-


Der serveres rugbrød og baguette til buffeten

(*) Retten kan lunes i egen ovn efter vores anvisning

Conrads alternative julebuffet 2019

Forret:

-Cocktail af håndpillede rejer med limegele

-Torsk med sprøde majsflager på bulgur

-Vafler med koldrøget laks og rygeostecreme

-Stegt sild med dildkartofler og sukkerskud

-Mini æggekage med bacon og purløg

-Bruschetta med lomo og brie de meaux


Hovedret:

-Kold jule Porchetta med kanel og persille

-Panini med pulled and og aioli

-Andebryst anrettet på appelsinsalat med peanuts

-Skiver af røget svinemørbrad med tranebær og grønne tomater

-Helstegt svinekam marineret i mjød og appelsin*

-Gratinerede kartofler med løg og urter*

-Cremet svampesauce **

-Spidskål med cherrytomater og feta

-Rødkålssalat med svesker

-Cremet agurkesalat med mandler


Dessert:

-Citrontærte med brændt marengs

-vanilje panna cotta på pandekage

-Brownie med chokolademousse

-Mini ris a la mande med kirsebærgele

-Cheesecake med rom og mandarin


Pris pr. kuvert kr. 398,-


-Der serveres baguette til buffeten.


*   leveres i varmekasse

**  lunes under omrøring